TV og bredbånd


Sprintveien Borettslag har avtale med Sandefjord Bredbånd  som inkluderer TV og bredbånd. Alle boenheter har pakken Altibox 200 inkludert i felleskostnadene.  Utover dette kan beboere bestille individuelle pakker og tilvalg for å få tilgang til flere tjenester som opptak, programarkiv eller flere poeng, utover det som inngår i fellesavtalen. De tilvalg som bestilles av hver enkelt vil bli fakturert direkte til beboer. Bestillingen gjøres direkte med Sandefjord Bredbånd, tlf. 33 41 69 50.

Innhold i fellesavtalen 

Digital TV

I fellesavtalen inngår den nye TV-plattformen til Altibox og Sandefjord Bredbånd. I pakken inngår 15 TV-kanaler og 20 poeng til «fritt TV-valg» blant et større utvalg kanaler. I tillegg inngår radiokanaler, Altibox Film og Serier og en rekke andre tjenester (se tabell lenger ned på siden).  De 15 faste kanalene som inngår i fellesavtalen er:


For ytterligere informasjon, se https://www.altibox.no/boligselskap/tv/

Fiberbredbånd 200/200 Mbps

Som del av fellesavtalen inngår internett 200/200 Mbps for hver boenhet. Dette er en hastighet som takler de fleste behov for bruk av internett, nedlasting av filer og strømming av innhold.

Individuelle pakker og tilvalg

Tabellen viser hvilke produkter/tjenester som inngår i fellesavtalen (Altibox 200), samt pakker som hver enkelt beboer kan bestille i tillegg. 

Enkeltprodukter som tilvalg (priser per boenhet)

  • Telefon (fasttelefon). 149 kr/mnd. Hvis individuell pakke er bestilt (se tabell overfor) koster telefon 100 kr/mnd. 
  • Ekstra TV-dekoder med fjernkontroll. 59 kr/mnd. 
  • Ekstra TV-kanaler. Kjøp 50 poeng til 139 kr/mnd.
  • Programarkiv og opptaksfunksjon. 149 kr/mnd. 

Har du spørsmål eller ønsker å bestille, ta kontakt med kundeservice hos Sandefjord Bredbånd, tlf. 33 41 69 50


Sist endret: 09.okt 2018
Opprettet:  13.jul 2018